Healthy Kids Leefstijlprogramma

Healthy Kids Leefstijlprogramma

Overgewicht & obesitas bij kinderen

Steeds meer kinderen kampen met overgewicht. Overmatig zitten, inactiviteit en een verkeerd eetpatroon spelen hierbij een cruciale rol. Overgewicht wil zeggen dat je kind te zwaar is en te veel lichaamsvet heeft. Een BODPOD-meting wijst direct, nauwkeurig uit om hoeveel lichaamsvet het gaat, en welke gezondheidsrisico’s uw kind hierdoor loopt.

Te zwaar zijn heeft voor een kind vele nadelen, zoals schaamte, onzekerheid, gepest worden en moeite met bewegen. Overgewicht op jonge leeftijd vergroot de kans dat iemand ook later last houdt van overgewicht. Ook heeft een kind met overgewicht meer kans om later een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes en gewrichtsklachten te krijgen. 

Healthy Kids Leefstijlprogramma

Het leefstijlprogramma Healthy Kids van the Lifestyle Docs is een multidisciplinaire behandeling gericht gericht op het verkrijgen van een gezond gewicht van kinderen (2-17 jaar). Hierbij gaat het zowel om kinderen met overgewicht en obesitas.

Waarom kiezen voor Healthy Kids?

In onze clinic begrijpen we dat ieder kind anders is  en andere behoeften heeft.  Daarom hanteren wij een geïndividualiseerde, familiegerichte aanpak. De ondersteuning van familie of het gezin is van essentieel belang voor de resultaten van de behandeling. Ons team van experts zullen jou en je kind begeleiden naar de mogelijkheden om gezonde  keuzes te  maken. Samen met jou als ouder beslissen over  gezonde doelen stellen,  waaronder veranderingen in  voeding, beweging, slapen en gedrag.

Behandelprogramma en BOD POD

In ons behandelprogramma leggen wij ouders en kinderen uit hoe overgewicht ontstaat, en dat niet zozeer te veel eten, maar vooral verkeerd eten de oorzaak is.

Ons The Lifestyle Docs gewichtsmanagement Healthy Kids programma is gericht op het stabiliseren van de bloedsuikerbalans en insulinewaarden. Je krijgt als ouder(s) overzichtelijke informatie over welke voeding je kind het beste kan eten – en welke juist niet.

Ook krijg je meteen leuke en eenvoudige recepten mee en handige tips & tricks om direct met gezonde voeding voor het hele gezin aan de slag te gaan.

Het afvalproces van je kind wordt nauwkeurig evidence-based gemonitord met BODPOD-metingen.

Afspraak maken

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je direct telefonisch contact opnemen, per e-mail of whatsapp.

  • 085 - 400 99 90
  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:00
  • Whatsapp +31 (0)85 - 400 99 90
Footer image

© 2024 TheLifestyleDocs, Copyright 2023 | The Lifestyle Docs BV

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.