8-Daagse Keer je diabetes om Retraite Turkije

Een levensveranderende reis naar de fascinerende landschappen van Turkije en hernieuwde balans en gezondheid


“Onze gasten ervaren verbluffende verbeteringen in hun gezondheid en energie. Veel gasten elimineren of verminderen hun behoefte aan medicatie. Ze staan ​​er vaak versteld van hoe eenvoudig het kan zijn om in korte tijd hun bloedsuikerspiegel te stabiliseren en diabetes om te keren door de kracht van een heerlijke, voedzame manier van eten”. (Dr. Kees Hein Woldendorp, MD, medisch directeur bij The Lifestyle Docs Clinics).

Eye-opening

Er is veel verkeerde informatie over wat diabetici wel en niet zouden kunnen eten. In onze Keer je diabetes om Retraites leer je van de artsen en voedingsdeskundigen van The Lifestyle Docs Clinics wat op wetenschap gebaseerde feiten zijn en wat fictie. Bijvoorbeeld: Denk je dat je fruit moet opgeven? En koolhydraten? Ja, de opleiding bij The Lifestyle Docs Clinics is een echte eye-opener en biedt alle belangrijke stappen in je leefstijl om je bloedsuikerspiegel te verbeteren en je te helpen om voor eens en voor altijd af te vallen.

Deskundig Team

Ons deskundig team van zorgprofessionals zal je uitstekende medische zorg bieden en je begeleiden bij een persoonlijk diabetesmanagementprogramma, speciaal afgestemd op jouw behoeften. Of je nu pre-diabetes hebt, pas gediagnosticeerd bent of al jaren leeft met diabetes, onze retraite biedt de ideale omgeving voor leren, groei en ondersteuning.

Verbeter je algehele welzijn

Tijdens je verblijf heb je toegang tot een scala aan therapeutische en wellness activiteiten die zijn ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren. Neem deel aan informatieve workshops en kooklessen die je voorzien van op wetenschap gebaseerde en praktische kennis om gezondere leefstijlkeuzes te maken. Geniet van heerlijke, voedzame maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, die prioriteit geven aan verse, lokale ingrediënten die bekend staan ​​om hun gunstige effecten op de bloedsuikerspiegel.

Make Memories

Tijdens onze Keer je diabetes om Retraites ontdek je een gemeenschap van gelijkgestemde individuen, allemaal op een vergelijkbare reis naar een betere gezondheid. Ontwikkel bijzondere vriendschappen en vind troost in gedeelde ervaringen. Ons toegewijde team doet er alles aan om een ​​warme en ondersteunende omgeving te bieden, zodat je niet alleen met een schat aan kennis, maar ook met mooie herinneringen vertrekt.

Vraag meer informatie aan: info@thelifestyledocs.com

Footer image

© 2024 TheLifestyleDocs, Powered by Shopify

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen