Franchise

Franchise

Join The Lifestyle Docs Mission

Samenwerken met The Lifestyle Docs Clinics?

Met The Lifestyle Docs Clinics hebben we een direct toepasbare, bewezen werkende aanpak voor patiënten die te maken hebben met overgewicht, obesitas, diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en reumatoïde artritis.

Ook zijn we gespecialiseerd in de gezondheidsrisico’s van sedentair gedrag of de secundaire complicaties van een rolstoel gebonden bestaan. We zijn een medisch specialistisch centrum dat gespecialiseerd is in leefstijlgeneeskunde specifiek gericht op deze zorggebieden.
 
Door de zorgverlening laagdrempelig aan te bieden, realiseren we een betere toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit van zorgverlening. Onze aanpak wordt dan ook ondersteund door zorgverzekeraars, zorgverwijzers, zorgverleners en op de eerste plaats: onze patiënt.

 • Niet voor niets ontvangen we vaak de vraag van zorgondernemers en zorginstellingen die het The Lifestyle Docs Clinics model zelf willen toepassen of willen integreren in hun eigen zorgaanbod.
 • Duurzame gezondheidszorg
 • Investeer in gezonde financiën
 • Bewezen concept

Voordelen van ons franchisemodel

In een wereld waar gezondheid en welzijn steeds belangrijker worden, biedt het franchisemodel van The Lifestyle Docs Clinics een schitterende kans om positieve veranderingen teweeg te brengen en mensen te helpen hun leven te transformeren.

Het franchisemodel van een The Lifestyle Docs Clinics combineert de kracht van een bewezen bedrijfs- en gezondheidsconcept met de unieke persoonlijke touch van elke individuele franchisenemer. Het stelt gepassioneerde franchisenemers in staat om een verschil te maken in hun gemeenschap, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van een stevig fundament van expertise en ondersteuning.

 • (kosten)efficiënte inrichting van zorgprocessen
 • Kwaliteit van de zorg waarborgen
 • Shared service center

We are improving health and well-being through lifestyle changes

Our mission is to focus on promoting health and well-being through education, awareness, and advocacy of healthy lifestyle habits. We aim to empower individuals to make informed choices about their health.

Grote impact op gezondheid en welzijn

Een van de prachtige voordelen van ons franchisemodel is de mogelijkheid om de impact op gezondheid en welzijn te vergroten. Door een netwerk van The Lifestyle Docs Clinics op te bouwen, kunnen franchisenemers gezamenlijk de gezondheid van duizenden mensen positief beïnvloeden en bijdragen aan een gezondere samenleving.

De franchisenemers hebben de gelegenheid om hun eigen stempel te drukken op de kliniek, waardoor ze een vertrouwde en persoonlijke omgeving kunnen creëren voor hun klanten. Dit leidt tot diepere relaties en een gevoel van gemeenschapzin, waardoor mensen gemotiveerd worden om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Franchisenetwerk

Een ander prachtig voordeel is de gedeelde kennis en ondersteuning binnen het franchisenetwerk. Franchisenemers hebben toegang tot bewezen methoden, trainingsprogramma's en best practices die hen helpen succesvol te zijn. Dit betekent dat ze niet alleen staan bij de uitdagingen die ze tegenkomen, maar deel uitmaken van een hechte familie die hen ondersteunt en inspireert.

Bovendien biedt het franchisemodel ook de mogelijkheid om gebruik te maken van gecentraliseerde marketinginspanningen en merkherkenning. Dit vergroot de naamsbekendheid en trekt meer klanten aan, waardoor de groeimogelijkheden voor elke individuele kliniek worden vergroot.

Zakelijk succes door positiviteit

Het bouwen van een The Lifestyle Docs Clinic franchise is niet alleen een investering in zakelijk succes, maar ook een investering in het creëren van blijvende positieve veranderingen in mensenlevens. Het stelt franchisenemers in staat om hun passie voor gezondheid te delen, anderen te inspireren en de wereld om hen heen te verbeteren.

Kortom, het franchisemodel van The Lifestyle Docs Clinics biedt een prachtige gelegenheid om een bloeiend bedrijf op te bouwen dat niet alleen winstgevend is, maar ook een positieve impact heeft op het welzijn van mensen en de gezondheid van onze samenleving bevordert. Het is een reis vol empowerment, gemeenschapszin en de voldoening van het zien bloeien van anderen terwijl ze hun gezondheidsdoelen bereiken en hun leven transformeren.

Through our partnership, you become part of our mission

Redefine the concept of health & well-being and envision what it truly means for people to care for themselves, enabling them to live their healthiest, most fulfilling lives imaginable. An opportunity to lead a flourishing business with a stabel revenue.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in samenwerking met The Lifestyle Docs Clinics? Heeft u ervaring met het starten en exploiteren van een zorgonderneming of heeft u een bestaande zorgonderneming waarin The Lifestyle Docs Clinics geïntegreerd kan worden?

 • Neem gerust contact met ons op
 • We vertellen je graag over de mogelijkheden tot samenwerking

Neem contact op 

Footer image

© 2024 TheLifestyleDocs, Copyright 2023 | The Lifestyle Docs BV

 • iDEAL
 • Maestro
 • Mastercard
 • PayPal
 • Shop Pay
 • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.